Infovonal: +36-30/547-7804
ablakfelujitas budapest 3
 

Országos Energia megtakarítási program! Ne fázzon otthon és takarítson meg a fűtésszámlából!

eprogram

Legyen Ön is Energia Takarékos és csináltassa meg ablakait az Országos Energia Megtakarítási Programban ! Régi fa ablaka van? Érzi, hogy jön be a hideg levegő? Cseréltetné? NE TEGYE! Csináltassa meg az Energia Megtakarítási Program szakembereivel! Amennyiben a lakhelyén az Energia Megtakarítási program elérhető, úgy még olcsóbban tudja megcsináltatni!Első fázisban átvizsgálja a szakember, hogy hol szorul az ablaka.
A szorulások kiküszöbölésére a deformálódás, valamint a megereszkedés mértékéből adódóan a gyalulás technikát alkalmazza, és a zsanérokat kipucolja, állítja be. Többnyire a zsanérszerkezetek beállításával és kipucolásával meg tudjuk szüntetni a szorulásokat, így amennyiben festés után csináltatja meg a nyílászáróit, nem kell egy komplett festéssel számolni. Sajnos sok esetben hallottuk, hogy az asztalosok egyből nekiesnek gyaluval ami miatt Önnek festés költséggel kell számolnia. Nálunk ilyen nincs!

ablakfelujitas1

A második fázisban a szakemberek átvizsgálják a zárszerkezeteket. Minden zárszerkezetet kipucolnak, hogy a megfelelő működést ne zavarja a fémtörmelék és a festésből adódó festékdarabok, valamint kenőanyaggal látják el a még könnyebb működést szavatolva. A törött sérült zárszerkezeteket egyedileg legyártva kicserélik, illetve amennyiben a szakember a munkálat során úgy ítéli meg, hogy a zárszerkezet olyan mértékben kopott, hogy az pár éven belül nem fog megfelelően funkcionálni, akkor azt szintén kompletten cseréli.

Harmadik fázisban a szigetelésen van a hangsúly. A nyíló szerkezetbe egy szerelő hornyot készít a szakember amibe egy hőbetétet épít be. A hőbetét szilikon alapanyagú, így a hosszú időtartamú használat alatt nem fog megfáradni. Ezt a technológiát a legújabb fa nyílászárókban használják, így utólagosan használva ugyan azt a szusszanás szerű záródást fogja tapasztani, mintha egy újonnan gyártott nyílászárója lenne.

ablakfelujitas3

Természetesen a tokszerkezeteknél, illetve a párkányok-könyöklők alatti rendszereknél is tapasztalhat huzatot, hiszen a diletáció során keletkezett hajszál repedéseken át a levegő beáramolhat. A negyedik fázisban ezeket ipari szilikonnal tömítik, így a további repedezést kiküszöbölik. Az alapanyagokra a későbbiekben rá tud dolgozni, nem dobja le a festéket magáról, tehát, ha nem fehér a nyílászárója vagy a falfelülete, akkor az ipari szilikonanyagok felületkezelésével ugyanolyan színű lesz és nem repedezik ki a továbbiakban.

Az ötödik egyben az utolsó fázisban a festés előtti munkálatokat végzik el. A mozgó kipergett gitteket eltávolítják majd pótolják azokat, valamint a hajszálrepedt fa részeket fagitt segítségével egyenletessé teszik.

A szakemberek a helyszínen dolgoznak, mobilisek a szerszámaik, így nincs napokra ablak nélkül és porszívó készülék gondoskodik arról, hogy akár egy kis garzonban is el tudják végezni a szükséges korszerűsítést a régi nyílászáróján, por, kosz keletkezése nélkül.

Ugye Ön is fél, hogy nagy lesz a fűtés számlája?

Ne féljen! Csináltassa meg a régi fa nyílászáróit és akkor nem kell rettegni hó végén a magas fűtésszámlától! A szigetelés nélküli régi nyílászáróval akár több mint 25-30% fűtés megy ki az utcára. Ezt mi meg tudjuk akadályozni! Hívja a Festőmesterek infovonalát most és kérje ingyenes árajánlatát telefonon! Infovonal: +36-30/547-7804 (10.00-20.00 óra között)

Amennyiben több tíz éves ház ablakain és ajtajain van alkalmazva ez a technika, úgy egy megfelelő esztétikai festés után a nyílászárója, 100%-osan úgy fog funkcionálni és kinézni, mintha egy vadonat új fa nyílászáróra cserélte volna.


Mivel jobb ez a technika, mintha egy műanyag ablakra cserélné?

- NINCS FALBONTÁS, NEM VERIK SZÉT A HÁZAT!
- NINCS MILLIÓ KÖZELI VAGY AZON TÚLI KÖLTSÉG!
- KIEMELT GARANCIA
- 3-4 ÉV ALATT MEGTÉRÜL, HISZEN 25-30%-OS ENERGIA MEGTAKARÍTÁST EREDMÉNYEZ!
- NEM FOG BEPENÉSZESEDNI A FAL!
- A LAKÁSA MEGMARAD EGY TAKAROS LAKÁSSÁ, NEM ALAKUL ÁT EGY MŰ LAKÁSSÁ!


Takarítson meg Ön is tízezreket az Országos Energia Megtakarítási Programmal és a nyílászáróinak a korszerűsítésével!

Kérje most ingyenes árajánlatát a Festomesterek.hu rendszerén keresztül, vagy telefonon: Infovonal: +36-30/547-7804

Energiamegtakarítás
A hőbetét beépítése után az energia megtakarítás mértéke akár 25-30% lesz, így nagyon gyors a megtérülés!

Kiemelkedő élettartam


A régi fa ablakok a korszerűsítésünk után a megfelelő felületkezeléssel örök életűek, nem kell cserében gondolkoznia

Zajszűrés
Technológiánkkal akár 8-10 dB zajszűrés is elérhető, így a csendesebb otthonában a komfortérzete is megnő
A Festőmesterekről

Kisvállalkozók vagyunk és Magyarország különböző területein vállaljuk fa nyílászárók teljeskörű felújítását valamint minőségi festést, mázolást, tapétázást. A több mint 20 éves tapasztalatunk azt is lehetővé teszi, hogy az 1800-as években épített régi polgári lakások ablakait is szakszerűen fel tudjuk újítani. A technológiánkkal és a tapasztalatunkkal a műemlék védelem alatt álló épületek nyílászárói, jellegi megbontás nélkül korszerűek és energiatakarékosak lesznek.
Korszerűsíttesse ablakait a Mesterekkel Ön is
Akár 25-30% energiamegtakarítás
Akár 8-10dB zajszűrés
Küldetés
 

Partnereink:

Környezettudatos mázolás 1
Környezettudatos mázolás

A Festőmesterek szem előtt tartják a környezettudatosságot így mindig törekszünk arra, hogy munkáink során ne oldószeres, hanem a sokkal környezetbarátabb víz alapú festéket használjunk.

BIO ablak Mázolás

BIO Mázolás
ÖKO ablak Mosás

ÖKO Mosás
Ablak Tok fertőtlenítés

Tok fertőtlenítés
Hőtechnikai beavatkozás

Hőtechnikai beavatkozás
Energetikai korszerűsítés

Energetikai korszerűsítés